Владимир Ткаченко в проекте Х-фактор

Разделы новостей
Владимир Ткаченко в Х-фактор [24]
Владимир Ткаченко [30]
Новости и скандалы шоу-бизнеса [39]
«Барселона» Последние новости [17]
«Барселона» на "Новой волне" [11]
Презентация дуэта «Барселона» [3]
Скандалы "Новой волны" [6]
Конкурсы и фестивали [17]
Barcelona. Dress-code. [6]
Невероятно, но факт [14]
Модные тенденции [11]
Фото, видео, mp3 [17]
Заморочки [9]
Музликбез [5]
Про спорт [4]
Разное [8]
Кино [11]
ТОП [12]
Лучшие из лучших
Про это... [4]
Гороскопы [2]
Праздники [4]
Флзш игры, приколы [2]
Наш опрос
Х- Фактор. Кто победит?
Всего ответов: 484
Главная » 2011 » Январь » 27 » Экс-участница дуэта Барселона переехала в Швейцарию и вскоре станет мамой
Экс-участница дуэта Барселона переехала в Швейцарию и вскоре станет мамой
01:42

Допоки Володимир Ткаченко, чоловіча половина колись популярного дуету «Барселона», завдяки «Х-Фактору» з новими силами завойовує український шоу-бізнес, його голосиста «напарниця» Галина Гаврилко перебралася жити до Швейцарії. Співачка вийшла заміж, готується стати мамою, але й пісенну кар’єру не покидає. Про все це вона розповіла кореспонденту «ВЗ».

– Живу зараз у казковій країні Швейцарії, у її столиці – Берні, – розповідала Галина Гаврилко «ВЗ». – Уперше приїхала сюди півтора року тому – і одразу закохалася в цю країну. І хоча мій переїзд до Швецарії був пов’язаний з особистим життям, про пісенну творчість не забувала ні на мить. 


– Даєте у Швейцарії концерти?

– За ці півтора року дала тут багато концертів – у Берні, Цюріху, у німецькому Баден-Бадені... Познайомилась з цікавими людьми з царини мистецтва та культури – баритоном Ігорем Морозовим, піаністами Олексієм Ботвіновим та Андрієм Гавриловим... Нещодавно відвідала сусідню державу – Ліхтенштейн, де познайомилась з княжою родиною. Їхнє знання музики і любов до неї вразили мене.


Крім концертів, працювала й на студії звукозапису – записала дебютний компакт-диск. Найближчим часом презентуватиму його. До альбому увійшли найвідоміші світові арії – композиторів Верді, Пуччіні, Маскані...


– Плануєте залишитися у Швейцарії назавжди?


– Деякий час планую жити тут, оскільки скоро стану мамою... Але, зізнаюся, постійно жити за кордоном не збираюся, адже дуже люблю свою Батьківщину.


– Ваш чоловік – швейцарець?


– Ні, він – українець. Чи музикант? Ні... Усе інше нехай залишиться моєю маленькою таємницею (сміється. – Г. Г.).


– Як влаштували у Швейцарії свій побут? Як вам тамтешні порядки? Країна багата і з добрими соціальними гарантіями...


– Рівень життя у Швейцарії дуже високий. Є відчуття, що держава дбає про людину. У цій країні для того, щоб забезпечити свою сім’ю, не обов’язково бути політиком або великим бізнесменом. Достатньо опанувати професію, яка тобі до вподоби, і відповідально ставитись до своєї роботи.


– Чим вас здивувала ця країна?


– У першу чергу, красою природи. Бог подарував швейцарцям гори та долини, річки та озера...


– За чим українським найбільше сумуєте?


– Вдома мене завжди чекає моя велика дружня родина, за якою дуже сумую… Стараюсь якомога частіше навідуватися до України.


– Чи стежите за тим, що відбувається в українському шоу-бізнесі?


– На жаль, ні, оскільки вільного часу у мене не так багато.


Владимир Ткаченко и Галина Гаврилко– Ваш колишній «напарник» з дуету «Барселона» Володимир Ткаченко успішно «засвітився» у популярному телешоу «Х-Фактор». Чи підтримуєте з ним зв’язок?



– Звісно! Навіть їздила до Володі у Київ – щоб підтримати його під час ефіру. Радію за нього, за те, що він не зупинився на досягнутому, а продовжує працювати над собою, завдяки чому маємо можливість спостерігати за його талантом та тішитися з його успіхів.


– Участь у дуеті «Барселона» згадуєте? (Галина Гаврилко пішла з колективу, яким опікувався Олег Чорний, грюкнувши дверима і розповівши пресі, як скандальний продюсер експлуатує артистів, з якими працює).


– Звичайно (сміється. – Г. Г.). Це, мабуть, найяскравіші спогади. «Барселона», попри все, дала мені чудову можливість показати себе, набратися певного досвіду та зав’язати цікаві знайомства.


– Як бачите подальший розвиток своєї пісенної кар’єри?


– Намагатимусь зробити власний внесок в українське оперне мистецтво.



Довідка «ВЗ»


Галина Гаврилко народилася 30 травня 1983 р. в Ужгороді у сім’ї освітян. У 1998 р. вступила до музичного училища ім. Д. Задора – на фортепіано. Навчалась в Ужгородському комерційному технікумі на бухгалтерському факультеті. Першу вищу освіту здобула у 2007 р. – за спеціальністю фортепіано, закінчивши Донецьку консерваторію ім. С. Прокоф’єва. У 2009 р. закінчила також Львівську національну музичну академію ім. М. Лисенка (спеціальність – вокал). Того ж року отримала ще одну вищу освіту – в Ужгородському навчальному центрі Київського національного торговельно-економічного університету (спеціальність – фінанси). Галина співає з 13 років. У 1999 р. стала дипломантом «Червоної Рути». У 2005-му отримала І премію Міжнародного конкурсу ліричних виконавців у м. Лоніго (Італія). У 2007 р. у складі дуету «Барселона» стала срібною призеркою Міжнародного конкурсу «Нова хвиля» (Латвія). Співала на одній сцені з легендарною Монсеррат Кабальє. На останніх місцевих виборах балотувалася до міської ради Ужгорода – за списком політичної партії «Сильна Україна». Та депутатом так і не стала.



Источник: http://www.wz.lviv.ua/
Категория: «Барселона» Последние новости | Просмотров: 1020 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта

Форум поклонников певца Владимира Ткаченко (ex-Barcelona)

Вступаем в официальную группу Владимира Ткаченко В КОНТАКТЕ

 Международный клуб певца Владимира Ткаченко «BLACK DIAMOND int»

 качай песни Владимира Ткаченко без регистрации на музыкальном портале «showbiza.net»

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0